MİMARLIK FİRMASI SEÇİMİ YAPILIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKİLEN 5 UNSUR

MİMARLIK FİRMASI SEÇİMİ YAPILIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKİLEN 5 UNSUR

MİMARLIK FİRMASI SEÇİMİ YAPILIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKİLEN 5 UNSUR

Günümüzde mimarlık ve tasarım yaşamımızın vazgeçilmez bir parçasıdır. İçinde bulunduğumuz yapıların ihtiyaç ve isteklerimize göre tasarlanması, bizlere daha konforlu bir kullanım sunması ve estetik olarak doyum sağlaması amacıyla mimarlardan destek alırız. Profesyonel olarak mekânları çözümleyen mimarlık firmaları yaşam alanlarında ergonomik, işlevsel ve estetik alanlara dönüştürür. Doğru tasarlanmış, planlanmış ve uygulanmış yaşam alanlarında bulunmak kullanıcıya konfor ve estetik kazanım sağlar. Bu sebeple insanlar yaşam alanda tasarım desteği ihtiyacına sahip olur ve bir arayışa girerler.

Mimarlık firmaları arasından seçim yapılırken birçok açıdan düşünülmelidir. Kullanıcının isteklerini karşılayacak ve memnun olarak sonlandırılacak bir iş birlikteliği zaman ve bütçe anlamında doğru bir seçim olacaktır. Mimarlık firmaları arasında seçim yapmak bu noktada büyük önem taşır. Ev ve veya iş yerlerimizi yenilemek istediğimizde ilk olarak aklımıza hangi mimarlık ofisiyle çalışacağımız gelir. Bu seçenekler arasında seçim yapmak için dikkat edilmesi gerekilen birçok unsur vardır.

Mimarlık ofisi seçimi yapılırken birçok yönden düşünülmeli kullanıcı ihtiyaçlarını karşılayacak bir ofis seçimi yapılmalıdır. Proje sürecini iyi yönetebilen, alanında uzman, deneyimli bir mimari ekip ile çalışmak sonuçların risksiz olacağının kanıtı olabilir. Buna ek olarak tasarım gücü kuvvetli bir mimari ekip istediğimiz sonuca ulaşmada bizlere büyük katkı sağlayacaktır. Vizyonu geniş ve tasarım anlayışı gelişmiş bir ofisle çalışmak tatmin edici sonuçlar almamızı sağlayacaktır.

Mimarlık ofisi seçiminde ana başlıklar olarak; ofisin tasarım ve estetik anlayışının kullanıcıyla uyuşması, proje süreci yönetimi ve iletişiminin güçlü olması, geçmiş proje portföyü ve tecrübesi, referanslar ve bütçe konusu dikkate alınmalıdır. Bu yazımızda mimarlık ofisi seçimi yaparken dikkat etmemiz gereken unsurları bu başlıklar altında detaylandıracağız.

MİMARLIK FİRMASI SEÇİMİ YAPILIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKİLEN 5 UNSUR

TASARIM ANLAYIŞI

Tasarım ve estetik kişiden kişiye farklılık gösterebilen bir görüştür. Mimarlık alanında da tarz farklılıkları ve çeşitlilik oldukça fazladır. Kullanıcının isteklerinin mimarlık ofisinde karşılık bulması tasarım sürecinde iki taraf içinde kolaylık sağlar. İster yeni bir ev tasarımı, ister bir ofis veya ticari mekân tasarımı olsun, estetik görünüm, kullanışlılık ve fonksiyonellik kadar önemlidir. Mekânların bir tasarım anlayışına sahip olması ve bir tasarım diline sahip olması, mekânın insan üzerinde etki bırakmasını sağlar. Dolayısıyla tekrar tekrar içinde bulunmak isteyeceğimiz ve içinde keyifli saatler geçireceğimiz alanlara dönüşür. Böylece yaşam kalitemiz artar. Mimarlıkta estetiğin insan üzerinde büyük etkileri vardır. Göze hoş görünen detaylarla özel olarak tasarlanmış mekânlar kullanıcıya kendini özel hissettirirken, bulunduğu mekândan keyif almasını sağlar.

Kullanıcının estetik kaygılarının mimarlık ofisinde karşılık bulması ve stillerin uyum sağlaması önemli bir unsurdur. Kullanıcıların stiline hitap etmeyen tasarım anlayışına sahip mekânlar uzun soluklu kullanıma uygun olmayacaktır. Zamansız tasarımlar mekânları uzun yıllar keyifle kullanmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda özgün tasarım anlayışına sahip mimarlık ofisleri ile çalışmak yaşam alanlarınızın biricik olmasına katkı sağlayacaktır. Size özel tasarlanacak bu mekânların yenilikçi ve özgün olması size kendinizi özel hissettirecektir. Mimaride özgün tasarım her zaman kıymetlidir. Küçük ya da büyük çaplı her proje sahibi özgün yapı tasarımı talep eder. İç mimaride de bu düsturla hareket edilir, benzersiz bir iç dekorasyon beklentisi olur. Mimarlık firması ya da ekibi seçerken özgünlüğe mutlaka dikkat edilmelidir.

Tasarım ve estetik anlayışı gelişmiş bir mimarlık ofisi mekânları kurgularken bir bütün olarak tasarlar ve her detayı hesaba katar. Uyum ve denge tasarımlarında hissedilirken bir mimarın elinden çıkmış olduğu ilk bakışta hissedilir. Mimari trendleri takip ederek tasarımlarına yansıtır. Tüm bunları sağlarken işlevsel ve kullanışlı mekânlar oluşturur. Kullanıcının istek ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak tasarımlarına yön verir. Mekânın ihtiyacına göre ve kullanıcının konforunu düşünerek gerekli düzenlemeleri sağlar. Kullanıcının isteklerini doğru çözümlerle yönlendirirken aynı zamanda estetik kurguyu bozmadan sonuca ulaşmayı hedefler.

Kullanıcı bu aşamada ilk olarak mimarlık ofisinin geçmiş projelerini incelemeli ve kendisiyle estetik kaygılar anlamında uyuşuyor mu diye kontrol sağlamalıdır. Bu, tasarım ve estetik anlayışlarını anlamamıza yardımcı olur. Kullanıcıya hitap eden bir tasarım ve estetik anlayışına sahip mimarlık ofisi keyifli bir proje süreci sağlayacaktır. Bu aşamada gerekli referanslar da devreye girebilir. Tanıdığımız insanlardan fikir alarak seçimini yaptığımız mimarlık ofisi bizlere ortaya çıkacak sonuç için ipuçları verecektir. Mimarlık firmasının daha önceki müşterilerinin görüşlerini alarak firmanın iş kalitesi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Referanslar, firmanın güvenilirliğini ve başarısını gösteren önemli bir faktördür.

TECRÜBE VE PROJE PORTFÖYÜ

Mimarlık ofisi seçiminde en önemli unsurlardan biri de geçmiş proje deneyimleridir. Mimarlık projelendirmeleri, estetik ve fonksiyonel alanları birlikte yürütülmesi gerekilen süreçtir. Bu nedenle, deneyimli bir mimarlık firması bulmak bir mimarlık projesine başlamadan önce son derece önemlidir. Geçmiş projelerinde başarıya ulaşmış ve müşterinin ihtiyaç ve isteklerini tam olarak karşılamış bir mimarlık ofisinin gelecek projelerde de aynı başarıyı sağlaması muhtemeldir. Mimarlık sektöründe de her sektörde olduğu gibi deneyim oldukça önem taşır. Daha önce benzer projelerde rol almış mimarlık ofisleri daha doğru kararlar vererek kullanıcıya konforlu bir alan sunacaktır.

Bu aşamada mimarlık ofisleri değerlendirilirken geçmiş tecrübeleri hesaba katılmalıdır. Yine referanslar bu konuda destek sağlayacaktır. Proje referansları, firmaların ne tür projelerde çalıştıklarını ve başarıları hakkında size bilgi verecektir. Bu referansları inceleyerek, firmanın sizin için uygun olup olmadığını değerlendirebilirsiniz. Ayrıca, firmanın projelerinin nasıl bir estetik anlayışa sahip olduğunu da görebilirsiniz. Estetik beğenilerinizle uyumlu bir mimarlık firması bulmak, projenizin sonucunu etkileyecektir.

Deneyimli bir firma, kullanıcıya en iyi hizmeti sunacak, beklentileri karşılayacak ve projenin başarılı bir şekilde tamamlanmasını sağlayacaktır. Mimarlık ofisinin daha önce yapmış olduğu projelerin incelenmesi seçim yaparken kullanıcıya kolaylık sağlayacaktır. Daha önce benzer bir alan ve tasarım çıkarmış olan bir mimarlık ofisi insanlara güven verecektir. Bu aşamada mimari ekipte son derece önemlidir. İşinde uzman tasarım ve uygulama ekibi ile çalışan mimarlık ofisleri çok daha profesyonel bir proje teslimi sağlayacaktır. Ekibin birbiri ile iletişimi ve uyumu projenin yürütülmesinde büyük önem taşır. Mimarlık ofisi seçimi yaparken tecrübe kadar önemli olan nokta da ekibin alanında uzman kişilerden oluşmasıdır.

Mimarlık firması seçiminde tecrübe çok önemlidir. Zira önceki başarılar sonraki işlerin garantisi sayılır. Fakat daha önceden ismi duyulmamış ve tecrübe edilmemiş olan firmalardan hizmet almak, projeyi de yapılacak masrafı da riske atmak demektir. Yani kısaca her meslekte olduğu gibi, tecrübenin önemi oldukça büyüktür. Mimarlık firması seçimi yaparken de, bunu göz önünde bulundurmak gerekir.

Mimarlık firması seçerken mimarlık ofisinin proje portföyünü değerlendirmek önemli bir başlangıçtır. Daha önce gerçekleştirmiş oldukları projelerin listesini içeren bir dokümanı incelemek güvenilirlik açısından size bir öngörü sağlar. Aynı zamanda gelecekte sizin projenizi nasıl yapacakları hakkında bilgi vermiş olur. Daha önce benzer projelerde çalışmış mimarlık ofisleri çok daha hızlı ve doğru adımlar atacaktır. Ayrıca proje için gerekli tüm iletişim ağlarına sahip olmuş olacaktır. Proje hâkimiyeti yüksek bir mimarlık ofisi tüm adımlarda önceki referansları sayesinde iş bitirici adımlar atacaktır. Mimarlık ofislerinin proje portföyünü incelemek risksiz bir projelendirme için önemli bir adım olacaktır.

Bu portföy incelenirken dikkat edilmesi gerekilen unsurlardan biri firmanın uzmanlık alanı ve deneyiminin hangi alanlarda yoğunlaştığı olmalıdır. Örneğin daha çok konut projeleri yapan bir firma bu alanda uzmanlaşmış olup daha hatasız bir iş çıkaracaktır. Çünkü ofis o alanda uzmanlaşmış olacaktır. O alanda birçok tasarım ve üretim sağladığı için iletişim ağı kuvvetlidir. Birçok soruna hızlı çözümler üretebilir. Sizin isteklerinize ve yaşam alanlarınıza hangi mimarlık firması daha yakınsa seçimi ondan yana yapmak doğru olacaktır. Proje portföyü incelenirken, firmanın deneyimi ve uzmanlık alanlarına dikkat etmek önemlidir.

Mimari pazarda var olan farklı önerileri araştırmak seçim yaparken kolaylık sağlayacaktır. Çoğu mimarlık stüdyosunun güncel ve ilgili bilgileri içeren resmi bir web sayfası vardır. Mimarlık ofislerinin portföylerini, sundukları hizmetleri, yaptıkları iş birliklerini, deneyimlerini ve çok daha fazlasını incelemek için web sayfalarına göz atabilirsiniz. Herhangi bir mimarlık ofisi hakkında yeterince bilgi toplarsanız, kaliteli ve doğru sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu nedenle piyasa araştırması yapmayı ihmal etmemelisiniz.

Eğer bir firmanın ne kadar kaliteli olup olmadığını anlamak istiyorsanız, daha önce imza atmış olduğu işlere bakmanız gerekir. Daha önceden yaptıkları işlerde tam bir başarıya ulaşmış, eksiksiz olarak tamamlamış ise, o zaman sizinle yapacağı projede de sonuç, hemen hemen aynısı olacaktır. Bu sebeple araştırma yapmadan ve firma hakkında net bilgiler edinmeden, anlaşma yapmak oldukça zararlı ve riskli bir tercih olacaktır. Mimari firmanın daha önce imza atmış olduğu projeleri gözünüzle görmek, kendisinde herhangi bir sorun ve problemin bulunmadığına vâkıf olmak, hem sizin içinizi rahatlatacak, hem güvenli bir şekilde projeyi teslim alacağınızın teminatı olacaktır.

İç mimarlık firması seçimi izmir

GİZEA MİMARLIK REFERANSLARINI İNCELEYİN!

Referans her alanda olduğu gibi mimarlık alanında da yol gösterici olabilir. Seçim yaparken daha önce aynı mimarlık ofisi ile çalışmış bir kullanıcının fikrini almak bizlere büyük ölçüde yardımcı olacaktır. Dolayısıyla bir mimarlık firması arayışındaysanız, size en uygun seçeneği bulmak için referanslara göz atmak büyük önem taşır. Referanslar, bir firma hakkında bilgi sahibi olmanın en iyi yoludur. Referanslar sayesinde, mimarlık firmasının geçmiş projelerini ve müşteri memnuniyetini değerlendirebilirsiniz. Mimarlık firmasının detaylı olarak farklı projelerini incelemek bu konuda destek sağlayacaktır. İnşaat projeleri, iç mekân tasarımları, dış cephe projeleri ve daha fazlası gibi farklı kategorilere göz atılabilir. Bu, firmanın size uygunluğunu belirlemenizi sağlayacak ve tasarım ve estetik anlayışını anlamanıza yardımcı olacaktır.

Referansların yanı sıra geri bildirimler ve müşteri yorumları da son derece önemlidir. Müşteri memnuniyetini sağlamış bir ofis başarılı bir teslim sağlandığını ispatlar. Müşteri yorumları kullanıcıya proje süreci hakkında bilgi sağlayacaktır. Mimarlık ofisinin ilk önemsediği konulardan biri de müşteri memnuniyeti olmalıdır. Baştan sona içine sinen projelere sahip olan kullanıcılar geri bildirimleri ile mimarlık ofisine katkı sağlayacaktır. Gelecek projeler için referans olacak bu kullanıcılar memnuniyetlerini bildirdikleri takdirde yol gösterici bir etki sağlayacaklardır.

Müşteri memnuniyeti mimarlık firması seçiminde dikkat edilmesi gereken önemli ayrıntıdır. Daha önce o firmadan hizmet alan kişilerden yorumlarını dinlemek yol gösterici olacaktır. Daha önceden hizmet alanlar aldıkları hizmetten memnun değilse, o firmaya yeni bir şans vermek de doğru bir karar olmayacaktır. Fakat önceki müşteriler her tasarım ve projeden memnun kalmışlar ise, o zaman doğru firma olduğuna kanaat getirilebilir. Böylelikle gönül rahatlığı ile çalışmak da mümkün olacaktır.

Memnuniyet ile sonlanmış bir proje süreci ile başka projelere referans olan kullanıcılar sayesinde yeni projelerde akıllarda soru işareti kalmayacaktır. Dolayısıyla doğru ve akılcı bir referans sayesinde mimarlık firması seçimi yön kazanabilir. Böylece daha net ve doğru bir karar alınmış olacaktır.

Mimarlık firması izmir

PROJE SÜREÇ YÖNETİMİ VE İLETİŞİM

Proje süreci mekânın alanı ve ihtiyaçlarına göre uzun soluklu veya kısa soluklu olabilir. Ancak bu süreç içinde yönetim oldukça önemlidir. Projenin tasarlanması ve uygulanmasındaki süreç yönetimi ve düzenlenmesi sıralı olmalı ve belli bir düzen içinde ilerlemelidir. Tüm bu süreçler boyunca müşteri bilgilendirilmeli iletişimi asla koparmadan tüm adımlar paylaşılmalıdır. Proje sürecinde şeffaflık son derece önemlidir. Kullanıcının bilgisi dahilinde olmayan bir durum oluşmamalı ve istekleri karşılanmalıdır. İletişimi kopuk bir proje süreci iki taraf içinde sürprizli bir sona sebep olabilir. Süreci yönetirken tüm iş kalemleri belli bir düzende ilerlemeli ve bunların hepsi müşterinin bilgisi halinde olmalıdır. Aksi takdirde ilerleyen zamanlarda sorunlar ortaya çıkabilir. Mimarlık ofisi seçiminde tüm bu süreci iyi yönetebilecek ilk görüşmeden itibaren ilgili ve iletişimi kuvvetli mimarlık ofisleri ile çalışılmalıdır.

İyi bir iletişim ile tamamlanmış proje sürprizlerle karşılaşmamamızı ve projenin başarıyla tamamlanmasını sağlayacaktır. Projenin ön görüşmelerinde bu konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Mimarlık ofisinin ilgisi ve hassasiyeti sizlere ipuçları verebilir. İletişimi kopuk ve yüzeysel bir süreç sürdürebilecek ofislerden mümkün olduğunca kaçınmanızı öneririz.

Projede size düzenli olarak bilgi veren, sorularınıza zamanında cevap veren bir firma seçmek, projenin sorunsuz bir şekilde ilerlemesini sağlayacaktır. Aynı zamanda mimarlık ofisinin proje için istekli ve ilgili olması son derece önemlidir. İlgili bir projelendirme süreci zevkli ve estetik sonuçlar doğuracaktır. Üstünkörü yapılan işler beklentiyi karşılamayacağı gibi zaman kaybına da yol açacaktır. Tüm bu süreçleri işin ehli ve profesyonel bir ekiple yapmak her açıdan kolaylık sağlayacaktır.

Zaman yönetimi proje sürecinde çok önemli bir unsurdur. Proje sürecinin doğru işlemesi ve zamanında sonuca ulaşması son derece önemlidir. Mimarlık ofisi bu bağlamda belirlediği zaman zarfında projeyi teslim edebilmelidir. Bunun için gerekli tüm düzenlemeler yapılmalı ve süreç buna göre ilerlemelidir. Aksi takdirde bir güven problemi yaşanabilir. Buda iki taraf içinde istenilmeyecek bir durumdur.

 

İzmir Mimarlık firmaları

BÜTÇE VE FİYATLANDIRMA

Mimarlık ofisi seçiminde bir diğer önemli unsurda bütçe ve fiyatlandırma konusudur. Mimarlık ve tasarım konularında bütçe sınırı çok esnektir. Kişinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda ve malzeme kalitesi konusunda makasın ucu çok açıktır. Mimarlık ofisinin fiyatlandırması kullanıcının bütçesine uyması için kullanıcının doğru seçimler yapması gerekir. Bir mimarlık projesi genellikle belli bir bütçe çerçevesinde gerçekleştirilir. Bu nedenle, firmanın fiyat politikasını ve projenin maliyetini önceden netleştirmeniz önemlidir.

Projenin toplam maliyetini önceden belirlemek son derece doğru bir adım olacaktır. Böylelikle bu bütçenin sınırları içerisinde kalmış olunacak ve risksiz bir teslim sağlanacaktır. Bu sebeple mimarlık ofisi seçerken bütçeyi netleştirmek seçim yaparken kolaylık sağlayacaktır.

Kullanıcının bir mimarlık ofisiyle çalışmadan önce maliyeti etkileyecek tüm faktörleri göz önüne alması gerekmektedir. Projenin boyutu, kişinin istekleri, projenin tasarım gücü, malzeme kalitesi, işçilik maliyetleri gibi konular maliyeti önemli ölçüde değiştirebilir.

Buna ek olarak her firmanın kendi içinde bir fiyatlandırma politikası vardır. Metre kare başına fiyatlandırma yapan ofislerde vardır, proje başına sabit ücret talep edenlerde vardır. Dolayısıyla mimarlık ofisiyle ön görüşme sağlamak daha doğru olacaktır. Bu ön görüşmemin ardından mimarlık ofisinden detaylı bir fiyat teklifi almanız projeye başlamadan önce öngörülerinizi oluşturacaktır.

Mimarlık firmalarında fiyat belirleme sistemi oldukça önemlidir. İlk olarak proje bildirilir ve kullanılacak malzeme, işe ayırılacak vakit, mimarlık isteyen yani çalışılacak alan ve daha birçok husus hesap edilerek, belirli bir fiyat belirlenir. Müşteriye bu fiyatın belirtilmesi ve açıklanması güven tesis etmek açısından önemlidir. Ofis ve iş yerinde veya toplum için yapılacak her alanda mimarlık firması gerekli olduğunda, mutlaka bu ayrıntılar öncesinde konuşulmalı ve her iki taraf için de, makul olan fiyat belirlenmelidir. Ayrıca işlem sonrasında ödenecek miktarın ne şekilde yapılacağı da belirtilmelidir. Bu hususlar sonrasında herhangi bir problem yaşanmaması için, oldukça önemli ayrıntılar arasında yer alır.

Projenin içeriği içinde düşündüğünüz, istediğiniz tüm detayları mimarlık ofisi ile paylaşmanız fiyatlandırma açısından kolaylık sağlayacaktır. Daha sonra mimarlık ofisinin size sunduğu teklifi başka ofislerle karşılaştırabilir ve daha adil bir karşılaştırma sağlamış olursunuz. Farklı mimarlık firmalarıyla iletişime geçerek fiyat teklifleri alabilir ve projenizin bütçesini buna göre planlayabilirsiniz.

İlginizi çeken mimarlık ofisleri ile görüşerek, fikrinizi ve gereksinimlerinizi sunduktan sonra kesin ve detaylı bir bütçe önerisi almanız gerekir. Bütçeleri değerlendirmek ve karşılaştırmak, iyi bir mimarlık ofisi seçiminde önemli kriterlerden biridir. Bu sayede bütçenize uyumlu olan bir mimarlık şirketi ile iş birliği yapmış olursunuz.

Tüm bunlara ek olarak bütçe konusunda mimarlık firmasının uyguladığı ödeme koşullarını dikkate almak önemlidir. Bu konuda da mimarlık ofislerinin politikaları çeşitlilik göstermektedir. Kimi firmalar projenin başından itibaren belli aralıklarla ödeme talep ederken, kimi firmalar projenin sonunda tüm ödemenin yapılmasını isteyebilir. Kişinin bütçesi ve mimarlık ofisinin fiyatlandırması arasındaki ilişkinin uyumlu olacağı seçimler yapılmalıdır.

İzmir En İyi Mimarlık firması

Mimari bir projelendirmede en başından verilen doğru karar sürecin sorunsuz ve doğru işlemesine sebep olacaktır. Bu sebeple mimarlık firması seçilirken bu başlıklar özellikle hesaba katılmalı ve ona göre hareket edilmelidir. Her işte olduğu gibi mimarlık alanında da birçok seçenek arasından size en uygununu bulmak sizi mükemmel sonuca yaklaştıracaktır. Deneyimli ve alanında uzman mimarlık ofisleri ile çalışmak proje sürecinin hızlı ve doğru işlemesini sağlarken memnuniyetin üst düzeye taşınmasına katkı sağlayacaktır. Zaman, maliyet ve enerjiden tasarruf sağlamak adına doğru mimarlık firması seçimi yapmak önem arz eder.

İş ağı geniş bir mimarlık firmasıyla çalışmak süreç boyunca doğru adımlarla ilerlemeyi sağlar. Yetkin ve profesyonel ekiplerle iş birliği yapan mimarlık firmaları temiz ve kaliteli sonuçlarla kullanıcıyı memnun edecektir. Ayrıca belli bir tasarım çizgisi olan ve görüşü açık, vizyonu geniş mimarlık firmaları beklentinizin üstünde sonuçlarla bile sizi şaşırtabilir. Mimarlık alanı sınırı olmayan tasarımın çok güçlü hissedildiği bir alandır. Bu alanda işinde uzman ve başarılı bir mimari firmayla çalışmak doğru bir tercih olacaktır. Sektördeki en iyi ve profesyonel ekiplerle çalışmak, projenizin başarıyla sonuçlanmasını mümkün kılacaktır.

Gizea mimarlık sektördeki tecrübesi ve profesyonel ekibi ile projelendirme ve uygulama aşamalarında kullanıcının istek ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede olup, güvenilir referansları ile mimari tasarım ve uygulama alanında sağlam bir yer edinmiştir. Güncel tasarımları ve elegan estetik zevk anlayışıyla tüm zevklere hitap eden bir tasarım çizgisine sahiptir. Projenin başlangıcından teslimine kadar olan süreçte müşteri ile sürekli iletişim halinde olan Gizea Mimarlık, ilgisi ve müşteri ilişkileri konusundaki yaklaşımıyla yüksek memnuniyet ile tamamlanan projelere imza atmaktadır. Sizlerde Gizea Mimarlıkla bu eşsiz deneyime sahip olmak ve yaşam alanlarınızı daha keyifli ve konforlu hale getirmek isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu konuda uzman iç mimarlardan destek almak doğru bir yol izlemenize yardımcı olacaktır. Malzeme detaylarına hakim, günümüz teknolojilerini takip eden gerekli tedarik en uzman kişiden sağlayacak bir ekiple çalışmak kullanıcı için en doğru tercih olacaktır. Profesyonel kadrosuyla Gizea Mimarlık tüm seçim ve kararlarınızda sizlere destek sağlayabilir, projelendirme ve uygulama konusunda tecrübeli yaklaşımıyla çözümler üretebilir.

İlginizi çekeceğini düşündüğümüz “İÇ MİMARLIKTA MUTFAK TEZGAHI SEÇİMİ İÇİN 5 İPUCU” ile ilgili yazımızı okumak için tıklayınız.

İzmir mimar, İç mimar konusunda uzman olan mimarlık ofisi Gizea mimarlığı takip etmek için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir